~aksi 1st D.A.Y si D.I.A sesi 2013.. ;)~

EmIenAqil R&F is best viewed using IE V9, Mozilla Firefox & Google Chrome "ONLY!!" TQ!! (",)
 
As'salamualaikum!!
Hii dear all!!
aksi 1st D.A.Y si D.I.A sesi 2013.. ;)
Entry beku dari peti ais!!
Kesian Aqil Naim kan?!
Masuk je tahun baru 2013 ni berapa kerat sangatlah picca of love dia kat sini..
Bukan x dipetik Mr. Nikon tu..
Cuma maleh bebenor ler ibu nak keluarkan picca tu semua..
Nak di edit bagai untuk ibu tepek kat sini..
Dan malam ni saat entry ni ibu tulis untuk dipublishkan esoknya iaitu hari ni..
Alamak aihhhhhh!!!
Berbelit ibu ni pun direct je lah cite terus kan senang.. ;p
Alahai kome layankan jelah erkkk..
Kome mesti rindu giler nyer nak baca bebelan ibu ni kan kan kan kan?!!
Auwwwwwwwwwww!!
Hik3!!!!
Ada ler beberapa keping picca of love aksi hari pertama si bulu mata lentik ni ke sekolah..
Bagi sesi 2013..
Jom kita cuci mata nak?!! ;)
Layanzzzzzzzzz!!!


Amboi lenanya dia tido..
Masa ni kalo fikir2 memang x sampai hati nak kejutkan dia..
Ntah apa ler yg dimimpikannya waktu ni.. ;)
Mimpikan ibu ke sayang?!! ;D


Suci tenang tiap kali ibu tatap wajah mulus dia..
Kalau ikutkan hati ler ibu ni yg x mau pegi keje..
Nak duduk rumah ngadap dia jer..
Tapi x bleh jugak kan..
Kalau ibu duduk rumah x jadi masalah..
Masalahnya si Aqil Naim yg kena keluar..
Menuntut ilmu dunia & bekalan akhirat.. ;)


Ayah cakap Aqil tido sebijik macam gaya ibu tido..
Hurmmmmmmm!!
Maknanya ayah mesti selalu tenung renung muka ibu time ibu tido erk...
Macam mana ibu duk tenung renung Aqil Naim waktu ni.. ;p


Hah!!!
Masalah yg pertama tiap pagi..
Liat nak bangun..
Budak tecik ni peel nya jenuh lah nak gerak suruh bangun..
Dia punya menggeliat tuh..
Mak aihhhhhh!!
Menguji kesabaran & toleransi ibu sungguh lah..
Cukup2 menduga ibu yg agak2 menipis sikit tahap kesabaran nya nih berbanding si ayah..
Hu3!!!!

Tadika Visi Cemerlang @ 02/01/2013


Tu dia wajah si comel ibu..
Muka macam keterpaksaan jer sayang..
Aishhhhhhhh!!!
 

Dia dah mula menjeling2 tuh..
Ada ler tuh.. ;p
Jangan nanes lak Aqil..
Malu jerk tau hero malaya nanes..
Ngeh3!!


Udah!!!
Muka cuak!!!
Aiyoooooooooooo!!!
Tapi tu aksi wajah Aqil Naim waktu pagi..
Moh kita tengok waktu petang..
Camno lak gayanya.. :D


Taraaaaaaaaaaaaaa!!!
Senyum lebor sampai ke telinga..
Ceria jer ropenya..
Bila ibu tanya apa nama kawan Aqil Naim kat sekolah hari ni?!!
Irfan Izwan jawabnya..
Owhhhhhh!!!
Masih kawan yg sama tahun lepas..
Best friend Aqil Naim katanya.. ;)


Crown dekat kepala tu hasil Art Aqil Naim yg pertama untuk sesi 2013..
Gud job sayang..
Buat masa ni belum ada homework yg teacher bekalkan pada dia..
Setiap hari balik sekolah ibu akan tanya ada homework x teacher bagi..
Aqil Naim akan jawab..
(",)
"Not to get!!!!!!!"
Hurmmmmmm!!!
Okeh!! ;)
T.A.M.A.T
Tata!! Titi!! Tutu!!
Nota Si Jari Runcing ~Dekat seminggu berlalu alhamdulillah tiap pagi nak ke sekolah Aqil Naim x ada masalah.. Cuma biasalah mood dia kekadang ok kekadang moody.. Macam kita juga org2 tua ni.. Ada angin lintang kekadang angin sepoi2 bahasa.. Kan?!! ;)~

7 Flying Kiss Here (",):

  1. hahaha tang ayah aqil tenung ibu aqil time tido tu xleh bla...time tu sure apalah yg ayah aqil dok pikir bila tenung ibu aqil ni hehehe

    gud boy..enjoy ur schooling ok kim salam kan irfan haha

    ReplyDelete
  2. hehe..sebelum dan selepas yg terindah kan..hehe
    sonok upernye g sekolah ye..hehe

    ReplyDelete
  3. dah lama akak x tgk si bulu mata lentik ni.. :) btl ina anak2 ni kdg2 mood dia okay kdg2 x okay sama juga mcm kita kan... yg penting kene sabar melayan ragam dia.

    ReplyDelete
  4. xde masalah dah tuh~ lagi pon tadika sama~ kawan2 pon ramai yang dh kenal.. Anis setakat nih x de masalah sgt~ kejut pagi terus bangun mandi.. semangat dia.. dr tahu lepas pon cam tuh.. senang nak handle...:)

    ReplyDelete
  5. Muka polos masa tidur, suci dan bersih je muka :)

    Geramnya tengok bulu mata Aqil ;D

    ReplyDelete
  6. jgn mls2 ye ibu ;)

    best la Aqil dapat jumpa kawan2 lama.siap ada crown dh tu

    Not to get ;)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah takda masalah senang hatikan..

    ReplyDelete

TQ !!U are free to fly here again!! (",)

 

My Lovely Friend's

My Blog List

About Me

My Photo
The Best Mommy & Wife to Aqil Naim & Shahrin Anuar {Love both of them so much!!} Juga seorang penghidap Talasemia Major sejak lahir. Apa itu TALASEMIA?! Cuba google kalau nak tahu (",)

Advert

Copyright © EmIenAqil™ | Stories Of Aqil Naim | | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in