Advertisement

Main Ad

Genap 2 Bulan Yeayyyyy!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam sejahtera..
Hii dear all!!
Entry beku dari peti ais!!
29/9/2022 - 29/11/2022
Genap 2 bulan.
Ibu masih berusaha untuk rajin menulis.
Walaupun bukan setiap hari ibu update blog.
Tapi ibu cuba pastikan ibu tak akan berhenti separuh jalan.
In shaa Allah! ;)
Sepanjang 2 bulan ibu mula aktif menulis di blog.
Daripada tiada yang sudi tinggalkan apa-apa komen.
Sekarang ibu dah mula seronok tengok komen-komen dari pembaca blog kami ni.
Alhamdulillah!
Ada kawan yang baru kenal ada juga kawan lama waktu zaman kegemilangan ibu ber’blog dulu.
Seronok bukan kepalang rasa hati.
Bersemangat ibu nak menulis seperti dulu.
Terima kasih pada yang setia membaca cerita di blog picisan kami.


Entry pertama pembukaan semula blog ibu.
Eceihhhhh!
Poyo lah ibu.
Macam lah terkenal sangat blog ni.
Ngeheeeeeee!


Bukan masalah terkenal ataupun tidak.
Cuba korang tengok dari tahun 2016 sampai 2020.
Blog ni pernah menyepi selama 4 tahun.
Lama kan?!
Waktu tu memang down sungguh.
Jauh hati rasanya nak menulis.
Sampai ibu kunci rapat-rapatlah blog ni waktu tu.
Huhuhuhu!
Tahun 2020 mula menulis balik tapi bertahan setakat 28 entry saja. ‘;)
Tahun 2021 lagi teruk hanya 1 entry.
Haru betul!
In shaa Allah tahun 2022 ibu cuba untuk tak menyepi lagi.
Tolonglah bagi semangat dekat ibu yer.

Buat kalian yang sudi singgah dan membaca hingga ke titik noktah yang terakhir. Ibu Aqil ucapkan terima kasih. ;)



Post a Comment

20 Comments

  1. Yeay!! Tahniah ibu.. teruskan update samalah kita pernah menghilang bertahun2 lamanya br sekarang buat comeback.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyyyy! Ibu happy sangat. Dapat kenal kawan baru. Semoga kita terus bersemangat ya. ;)

      Delete
  2. sy pn beberapa kali menyorok dr menulis blog. tp bla tgk komen2 tulah yg buat sy nk menulis wpn x de apa sgt pengisiannya😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sangat komen dari kawan2 pembakar semangat. Hihihi!

      Delete
  3. tulis je kak, macam dana tulis blog sebab suka-suka, jadi takde target apa2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye betul akak pun sama. X ada target apapun. Hihi saja menulis untuk kenangan. ;)

      Delete
  4. fighting ibu...sama2 kita rajin kan diri

    ReplyDelete
  5. Caiyok! Caiyok! Saya akan cuba komen walaupun blog sendiri sendu. Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyyyyy! Tq Sal.. Mana ada sendu dek blog Sal best sebab dia bawa akak mengembara sama.. Lagi 1 akak plg suka baca gaya penulisan Sal leka tau baca sampai habis.. Hihihihi!

      Delete
  6. Insyallah ibu..keep up the momentum..cerita pasal lifestyle harian pun okey untuk dapatkan balik mood nak mengarang di blog..

    ReplyDelete
  7. Jom kita sama-sama rajinkan diri jom..

    ReplyDelete
  8. Aku pernah tau babe click link blog ko. Tapi ko private kan. Selected orang je boleh view. Sedih mak. Sobsss. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai syg.. Sorry sgt2.. Ada story masa tu waktu tu aku down gila2.. Something bad happen to us.. Tapi aku mmg simpan sendiri story aku waktu tu.. Alhamdulillah! Sekarang aku dah boleh bernafas blk.. Syukur! Tq yunk ko tetap setia dgn blog kami ni.. Babe! Aku rindu kawan2 lama kita dulu zaman kegemilangan kita berblog dlu.. ;,(

      Delete
  9. seronok gak dpt kenal salina, teruskan berkarya

    ReplyDelete
  10. btw blog ni pada mama agak sukar nak baca, tulisan warna kelabu asap dan font pun tak berapa nampak. faktor usia mama kot hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke mama.. Baik2 mana in shaa Allah nnt ibu tukar ya.. Terima kasih mama atas teguran nya.. Xoxo! ;)

      Delete

Sila tinggalkan ulasan yang bijak dan tidak menyinggung mana-mana pihak. Setiap ulasan adalah tanggungjawab pengulas sendiri dan tertakluk kepada Akta 588 SKMM 1988. Terima kasih.

Please leave a wisely comment and do not offend any party. Each comment is the commenter own responsibility and subjected to the Act 588 MCMC 1988. Thank you.